Rubio Monocoat kroz povijest

Početak tvrtke Rubio Monocoat

Stogodišnja povijest.

Povijest branda Rubio Monocoat započela je 2000. godine, ali tvrtka koja stoji iza nje postoji mnogo duže. Muylle Facon osnovan je 1906. godine kao proizvođač kitova. Mala belgijska tvrtka je 1960. godine registrirala robnu marku Rubio, a dvije godine kasnije prvi put ponudila i proizvode za zaštitu drva. Prvi koraci na međunarodnoj sceni uslijedili su 1966. godine s prvim širenjem u inozemstvo. Od 1980. nadalje, sjedište tvrtke na Kattestraatu u Roeselareu postalo je premalo za obiteljsko poduzeće koje je značajno naraslo. Došlo je vrijeme da se preselimo u potpuno novu tvornicu na Ambachtenstraat u Izegemu.

 

 

Prebacimo se 2000., veliku godinu za Muylle Facon. Ove godine tvrtka je započela suradnju s Georgeom Barrellom, koji je razvio revolucionarnu tehnologiju molekularnog vezanja. Pet godina kasnije, rezultat suradnje predstavljen je javnosti: revolucionarni proizvod Rubio Monocoat Oil Plus, koji je tada imao samo jednu komponentu umjesto današnje 2C verzije. Zahvaljujući jedinstvenom sastavu, jednoslojnom nanošenju i raznolikim kombinacijama boja, proizvod je odmah postao pun pogodak. Tvornica je morala biti proširena 2008., a 2016. je puštena u rad druga zgrada u ulici Roeselaarsestraat u Izegemu. Od 2021. tvrtka gradi i treću zgradu.

Naše vrijednosti.

U Rubio Monocoatu vjerujemo da se prema drvu treba odnositi s poštovanjem. Želimo istaknuti i posebno naglasiti prirodnu ljepotu drva

Jedinstvena raznolikost proizvoda i neusporediv izbor boja: svatko će ovdje pronaći pravu stvar.

Mislite zeleno U isto vrijeme, zalažemo se za odnos prema prirodi s poštovanjem.

Želimo isporučiti najbolju kvalitetu. Kupac je na prvom mjestu

I što je najvažnije: kupci su nam uvijek na prvom mjestu!

Rubio Akademija: Savjeti i obuka po Vašem izboru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Što točno znači “ispravno brušenje”? Koja se prethodna obrada može koristiti za postizanje željenog rezultata na određenoj vrsti drva? Što treba uzeti u obzir pri odabiru određenog proizvoda? Naši stručnjaci odgovaraju na ova i mnoga druga pitanja tijekom tečajeva na Rubio Academy na našoj lokaciji u ulici Roeselaarsestraat. Nakon kratkog teorijskog uvoda polaznici mogu odmah steći dobar dio praktičnog iskustva. Na taj način podržavamo naše klijente koncentriranim specijalističkim znanjem i pomažemo im da njihovi budući projekti izgledaju još bolje!

Budućnost Rubio Monocoata

Rubio Monocoat je sada aktivan u više od 82 zemlje. Više od 80.000.000 m² drva tretira se našim proizvodima svake godine. Želimo još više rasti u budućnosti. Kako bismo to postigli, prvenstveno se fokusiramo na razvoj novih, inovativnih tehnologija. Naši proizvodi postaju sve bolji i sigurniji. To dokazuju i brojni certifikati kojima su nagrađeni. Osim toga, Rubio Monocoat veliku važnost pridaje ekološkoj prihvatljivosti i održivosti. I na kraju, ljudi su naš fokus: zadovoljstvo naših kupaca i naših više od 150 zaposlenika su nam od najveće važnosti.

 

Prati nas